Post by unuarodorof on Mar 11, 2022 23:48:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bingo Pet Rescue ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bingo Pet Rescue IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن کلیدها ▞▞▞
▞▞▞ Bingo Pet Rescue 2022 version ▞▞▞
اوه بوت ir نه در ویلیز من آن را دوست دارم
بازی عالی برای همه شما 👦 👬 .
بازی عالی و گرافیک خوب
سرراست فقط بازی یکنوع بازی شبیه لوتو که همه ما آن را می شناسیم و دوست داریم اما با یک پیچ و تاب هوشمندانه. بنابراین شما برنده یکنوع بازی شبیه لوتو برای نجات حیوانات هستید. در حال حاضر یک دوجین وجود دارد و من مطمئن هستم که بیشتر خواهد بود. بسیار آرامش بخش و آسان برای بازی!
بسیار خوب است برای انجام بازی های لذت بخش
بازی درستی نیست و خیلی خوب کار نمی کند، مشکل این است که وقتی می بینم کارها آسان است اما وقتی بازی می کنید برنده نمی شوید یعنی اصلاً این اشتباه است ... به نظر می رسد خواهر دوم من است. واقعاً او درست به نظر می رسد اما کاملاً در سرش فرسوده شده است ... همه چیز ... به هم ریخته است
خوبه
بازی عالی
سرد
عالی
من عاشق این بازی یکنوع بازی شبیه لوتو هستم! حیوانات خانگی دوست داشتنی هستند، من اهداف روزانه را دوست دارم (اگر می خواهید آنها را انجام دهید) و از همه مهمتر از همه سکه هایم برای بازی تمام نمی شود. من هم دوست دارم به حیوانات خانگی غذا بدهم. ایده ناز من گیر کردم!
عاشق گرافیک و بازی عالیه💘
تماس گیرنده باید روزه بگیرد و به شما اجازه نمی دهد شماره های تماس گرفته شده را پیدا کنید.
مهم نیست که من چه کاری انجام دادم این بازی فقط بارگذاری نمی شد مجبور به حذف نصب شدم ... واقعا شرمنده که من عاشق بازی های یکنوع بازی شبیه لوتو هستم
بازی خوب
عشق به بازی یکنوع بازی شبیه لوتو به شما کمک می کند ذهن خود را ثابت نگه دارید
سرگرم کننده
حیوان خانگی ناز!!!!!
3 ستاره برای بازی، 0 ستاره برای قابلیت پیش بینی. طولی نکشید که متوجه شدیم این نیز یکی از بازی هایی است که باید برای پیشرفت در آن هزینه پرداخت کنید. توجه داشته باشید که من مراقب بودم که نگویم برای بازی پول بده، بلکه برای جلو افتادن بپردازم. برنامهنویس، به من بگو راههای رایگان زیادی برای دریافت موارد وجود دارد... وجود ندارد و شما آن را میدانید
آرامش بخش، سرگرم کننده، آسان و بدون مزخرف! صرفه جویی در تبلیغات اجباری که باید بعد از هر بازی تماشا کنید، همه تبلیغات دیگر اختیاری هستند اما همچنان مفید هستند. برای دریافت پاورآپ های بهتر و مواردی از این دست چند ثانیه را صرف تبلیغات کنید یا اصلا آنها را تماشا نکنید. (هنوز هم این کار را انجام میدهم، زیرا مزایا بیشتر از مزاحمت است.) به زبان ساده، هیچ رقابتی وجود ندارد، هیچ «پرداختی برای بازی کردن» وجود ندارد و از همه بهتر، هیچ Rng تلخی وجود ندارد. بسیار توصیه شده!
بسیار خسته کننده
این بازی برای من سرعت عالی است.
من کاملا عاشق این بازی هستم ❤️❤️❤️❤️
خوب
Bingo Pet Rescue Da tavolo xkec
บิงโกช่วยสัตว์ กระดาน tgu
عاشق این بازی
عالی
سرگرم کننده 🥀
عالی
تفریح تفریح تفریح.............
من به آن 3 می دهم آنها هرگز اجازه نمی دهند شما برنده شوید
من فقط این بازی را خیلی دوست دارم
همین الان شروع کردم به این بازی لطفا ☺️🥺 بیایید و آن را امتحان کنید
شما دارای تبلیغات ناکارآمد مرتبط با برنامه بازی خود هستید، & یخ زدن بیش از حد
اگر کارت ها بزرگتر بودند، 5 stRs می دادم
بازی Brill عاشق جمع آوری حیوانات مختلف و غذا دادن به آنها است
Ironwatch: Turn-Based RPG Rollimängud dywr
این بازی را تا اینجا دوست داشتم، اما تازه شروع شده است. تا زمانی که مجبور نباشم پول واقعی خرج کنم، با آن خواهم ماند.
بازی عالی
سرگرم کننده برای بازی
به بسیاری از تبلیغات. به نظر می رسد تبلیغات بیشتری نسبت به زمانی که بازی را انجام می دهید وجود دارد.هر چند من بازی را دوست دارم
فقط سرگرم کننده
Бінго: Порятунок Тварин Настільні rqon
عاشق این بازی یکنوع بازی شبیه لوتو!
بازی ثابت می شود ....