(Android/iOS) The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates تقلب ها باعث افزایش کریستال ها می شون
Mar 11, 2022 23:51:25 GMT
Post by unuarodorof on Mar 11, 2022 23:51:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها باعث افزایش کریستال ها می شوند ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates 2022 version ▞▞▞
بازی در سطح 21 گیر می کند و حتی اگر سطوح دیگر را کامل کرده باشم نمی توانم سطوح دیگر را بارگیری کنم.
25 بدون قسمت مشکیل های،
😠😠😠😬😬😡😡😡😡😡
سلام خاله جون خوبی برای شما عزیزان در این زمینه را برای شما و خانواده محترم در حال 🧐 🧐 🧐 سلام عزیزم من
سبحان محمدی
باید راهی برای خرید یک قایق وجود داشته باشد که با سربازان پر شود تا به یک قایق حمله کنند و سپس به قایق دیگری بروید و دشمنان افراد با تبر برای دفاع از قایق داشته باشند. و حداکثر مقدار در آن 3 است، هر مرد یک چاقو دارد و 3 ضربه می خورد. برای کشتن 1 پسر هنگام ارتقاء، 2 ضربه چاقو طول می کشد تا یک پسر کشته شود. 1 ضربه چاقو به یک پسر برای بچه ها سطوح lvl 1 knife lvl 2 sword lvl three battleaxe
بدک نیس
واقعا سرگرم کننده است، زمانی که سنگی را از طریق کشتی پرتاب می کنید بسیار رضایت بخش است. با پیشرفت در بازی بسیار چالش برانگیز می شود. من عاشق این نوع بازی ها هستم!! 5/5
Catapulta: Difendi il Castello dai Pirati Stickman Azione bkz
شما یک لیتر هستید چون من نمی توانم آن را دانلود کنم و تنها بازی من از بین رفته است
نیاز به برنامه نویسی بهتر
بد بود
موسیقی ریگ،
سه ستاره چون خیلی آسان، بدون چالش. شکست دادن باس ها در نسخه دوم بسیار سخت تر بود. گرچه گرافیک و انیمیشن عالیه من دوست دارم غواصان کوچولوی کماندویی که به خشکی میرسند و درها را میکوبند. بازی را چالش برانگیزتر کنید.
این بازی خیلی قشنگه
این بازی واقعا سرگرم کننده است اما در روز دوم ادامه دارد اگر می توانید لطفاً این مشکل را برطرف کنید ...
بازی عالی برای گذراندن زمان، بدون تمرکز. کاش جوایز بزرگتر بود...
بسیار آسان تمام سطوح را فقط در 2 روز به پایان رساند
منجنیق 2 خیلی بهتر از منجنیق 1 است
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Акционе lrhz
بازی عالی ولی آپدیت مراحل جدید نداره حیف
این بازی خیلی بدی است زیرا ابتدا به ما می گویند وقتی سطح بعدی تکمیل شد روی بعدی کلیک کنید. وقتی بازی را می بندید و دوباره شروع می کنید، باید از سطح 1 شروع کنید و دوباره همان مراحل را شروع کنید
Полиглот. Английский язык. Lite Education cej
کیرم تو این بازی
بازی و ؛
نه چندان عالی، خیلی کوچک است، فکر میکنم برای ساختن چنین بازی خوبی سخت تلاش کردهاید، اما همه بازیهایی که کاربر پسندیده است، من نسخه اول این بازی را دوست دارم، اما این را نه متشکرم
وود
Catapulta: Difendi il Castello dai Pirati Stickman Azione bkz
Defanciw wapan راه آپدیت نیست..؟؟
اقا فقط میتونم بگم دمت گرم سازنده چرا فقط همینو گفتم که سریع برگردم به بازی.بای بای عزیزان
بازی کار نمیکنه
مملو از تبلیغات 5 نسخه از همین بازی با درآمدزایی زباله. توسعه دهندگان بازی های موبایل، بازی هایی را که ما می شناسیم خراب کردند
خیلی بد بود حتی نتونستم بازی کنم مدام خراب میشه
مرحله به بد بازنمیشه
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Акционе lrhz
ووووووووموموتنممتیمنتذذذذدددادددددذذذددددد كه 99