Post by unuarodorof on Mar 12, 2022 0:06:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pikmin Bloom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pikmin Bloom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Pikmin Bloom 2022 version ▞▞▞
To je srčkano in zabavno, če si predstavljate gamificirani pedometer, vendar v resnici ni ničesar za početi in nagrade v bistvu ne obstajajo.
Ta aplikacija mi je resno spremenila življenje. Zdaj telovadim vsak dan in celo včasih se počutim motivirano, da grem ven raziskovat več kot enkrat na dan. To me je celo navdihnilo, da sem se preizkusil v amaterski fotografiji! Še vedno ima prostor za rast (za kar sem prepričan, da bo), vendar mi je iskreno že všeč. To je najboljša telefonska igra, ki sem jo igral. In tudi Pikmini so, kot vedno, prav prisrčni.
Zaenkrat mi je igra všeč. Moja glavna težava pa je, da obstaja napaka, zaradi katere je telefon Android skoraj neuporaben. Ustavi posodobitve in namestitve iz Trgovine Play ter zakasni obvestila drugih aplikacij. Edini način, da to popravite, je prisilna zaustavitev Pikmin Bloom. Vendar pa se težave začnejo znova takoj, ko se aplikacija znova odpre, zaradi česar je neskončen cikel.
Rad bi igral igro, ki se ne želi naložiti na moje podatke, naložila se bo na wifi, tako da lahko odpravite težavo?
Zabavna majhna igra, ustvarjanje, rast in ekspedicije, namesto da bi se vedno borili. Lahko bi uporabila še kakšno dodatno vsebino, sicer pa je zaenkrat zabavno.
Obožujem Pikmina. Vedno. Ampak ta igra me malo frustrira. Posadil sem na tisoče rož in nisem dobil niti enega kovanca ...
Po zadnji posodobitvi se igra ne bo odprla, razen če ste na wifi. Ni važno, kako dober je vaš podatkovni signal, noče se naložiti. V redu za večino stvari, vendar onemogoča sajenje rož med sprehodom.
Po naključju sem sprehajalec psov in zato tedensko naredim VELIKO korakov. ob tem lahko iskreno rečem, da je ta igra zabaven način preživljanja časa. Resnično sovražim, da obstaja omejitev 300 pikminov, ker boste na neki točki (zelo daleč po vrsti za tiste, ki ne sprehajajo psov) maksimalno izkoristili pikmin in jih morali "spustiti" nazaj v divjino, da sprostite prostor in se počuti grozno (ali pa lahko plačate denar za več prostora za shranjevanje). Tudi debeli mali pikmin me včasih res popelje čez dan
Ko je aplikacija odprta, moti osnovne funkcije operacijskega sistema, kot so potisna obvestila, prenosi aplikacij in pošiljanje sporočil SMS.
Super zabavno in očarljivo, vendar popolnoma preprečuje, da bi moj telefon pošiljal slike ali skupinska sporočila, zato bom verjetno moral odstraniti. Veliko manj moteče za igranje med hojo po mestu v primerjavi s Pokemon Go. Zelo mi je všeč okoljska osredotočenost in spodbuda k raziskovanju vaše skupnosti in novih krajev. Rad sadim rože, dajem imena svojim fantom in gledam, kako popolnoma rušijo gobe.
Jaz ljubim to igro! Rad sem igral pikmin 1, 2 in 3, vendar mi je ta mobilna igra brez nostalgije popolnoma izboljšala življenje. Moje natakarsko delo je postalo bolj zabavno, saj sem s svojimi koraki gojil pikmin. Na koncu sem hodil toliko več, da sem šel danes z ženo in psom na pohod! Dnevni dnevniki so postali moj novi dnevnik in razglednice mi omogočajo, da se počutim bližje številnim prijateljem v daljnih mestih. Zelo priporočam to igro za izboljšanje življenjskega sloga.
Nova nadloga. Za dan skupnosti gojite edinstvene velike rože iz običajnih, ki delujejo, vendar se ne začne šteti, dokler ne dosežete 10.000 korakov, bi bilo bolje, če bi štelo, kaj ste vzgojili, medtem ko štejete korake za značko za dan skupnosti. Nekako zanič je, če rečeš, da ni gojenih cvetov, ko si jih vzgojil, medtem ko si tehnično delal korake.
Igra se niti ne bo naložila.
Na splošno je zelo simpatična igra, toda moja edina pritožba je, da ima prepogosto težave z nizko povezljivostjo. To je edina aplikacija, ki ima težave z wifi/mobilnimi podatki.
Pikmin Bloom Пригодницькі endf
Všeč mi je ta igra, med igranjem postaja vse boljša. Tako kot zaradi tega, da moraš hoditi, za razliko od Pokemon go, se lahko preprosto voziš počasi v avtu. Bila je odlična motivacija, da sem šel iz hiše in se sprehajal naokoli. Tako zabavno.To me pravzaprav motivira, da grem ven in hodim več, Pikmin pa je bil zame vedno igra iz otroštva, samo popolnost
Rad bi začel s tem, da LJUBIM Pikmina! Zelo sem bil navdušen, da je ta igra izšla in da je igral tudi moj fant in je bilo nekaj časa zabavno. Enostavno ni dovolj stvari, ki bi nas lahko obdržale, po nekaj mesecih igranja imamo že veliko tega, kar je na voljo. Prav tako je frustrirajuće, če detektor pokaže samo cesto, tudi ko ste na znanem določenem območju. Potenciala je veliko in v prihodnosti se lahko vrnem, a zaenkrat je luštna, a manjka tisto, kar naredi Pikmina zabavno!
Ta igra mi je popolnoma všeč! Se pa tudi jaz veselim razrešitve znanih težav. Pripravljen sem bil vreči telefon ven, ker sem mislil, da je z njim nekaj narobe. Ne prejemam sporočil, ko bi jih moral dobiti, in moja obvestila zamujajo nekaj ur. Sem predan igralec Pokémon GO, vendar je to lepa sprememba kulise za sproščujočo igro hoje. Glasba, klobuki, rože, preskakujoči avatar. Zen način je vklopljen.
To ni slaba igra. Če živite na manj obljudenem območju, ni veliko za početi. Velik problem pa je, da obstaja odprava za breskev vse do Mehike, jaz pa živim na najbolj severnem zahodu Amerike. Nikoli nisem bil v Mehiki, še posebej, ko sem začel to igro in ne vem, zakaj me prosi, da pošljem Pikmina na približno 119-dnevno potovanje tja. Vse moje druge odprave še niso bile tako daleč.
dosegel stopnjo 60, bilo je zabavno. če ne marate hoditi, ta igra morda ni vaša skodelica čaja.
Ta igra mi je všeč. Prednosti: - Pikmin - Spodbuja hojo Slabosti: - To je tako neverjetno preprosto, da je mojim 6- in 7-letnim otrokom (ki imajo radi Pikmina) dolgčas. - V tem ni nič prepričljivega. "Nagrade", ki jih zaslužite, so tako minimalne in se ponavljajo, da je neverjetno. - Zagon aplikacije traja večno. - Aplikacija včasih deluje v ozadju, včasih pa ne. - Aplikacija se redno zruši. - Obvestila so tako zakasnjena, da nimajo namena.
Odličen je pri spremljanju korakov, vendar sem mislil, da bi bilo treba narediti več, zato mi je dolgočasno
Ne morem ga igrati, kar naprej se zruši. Vseeno se zdi dobra igra.
Je... ok. V bistvu števec korakov s Pikminom. Nisem opazil težav s povezavo, kot jih imajo drugi. Moja glavna težava je valuta v igri. Ko sadiš rože (sprehajaš), lahko zaslužiš kovance, zaslužiš pa komaj kaj. Zaslužil sem 2 kovanca za 5k korakov. Za eno nadgradnjo potrebujete na stotine kovancev – največ shrambe dosežete že precej zgodaj. To skupaj z dolgimi časi animacije vsakič, ko trgate pikmin (razumem, srčkani so), jih pošljete ven ali naredite kar koli z njimi, naredi to 2
Kot vsi drugi pravijo, da se moti z vašim SMS-om in Facebook Messengerjem. Zelo slabo zaostaja, ko poskušaš svojega Pikmina dovolj nahraniti tja, kjer ne želim več igrati. Ne morete se igrati z grafično nastavitvijo in ničesar zavrniti. Zdi se, da zgrabite denar, 1,99 $, če dodate 5 rež v svoj inventar, vsaj pokémon go vam je dal spodobnost, da vam da 150 NE 5.
prijetna nežna aplikacija, ki je zabavna in vas spodbuja k hoji, ne da bi si vzeli ves čas, ki bi ga morali nameniti Pokemon Go!!
Čudovita alternativa preprostemu merilniku korakov. . Vključuje svetovno izročilo ravno dovolj.
Pikmin Bloom Petualangan aob
Mech Arena ایکشن llv
Ta igra je na papirju zabavna in sproščujoča, vendar potrebujem, da jo naredite, da se ne zruši in ne zmrzne, ko poskušam preveriti svoje razglednice ali nahraniti svoj Pikmin nektar. Trenutno je na meji nemogoče igrati.
Všeč mi je koncept igre, a vsakič, ko jo igram, si želim razbiti telefon.Zaostajanje je grozljivo, pogosto izgubite napredek zaradi nizke mreže sredi mestnega mesta. Igra je zelo težka, moj Xiaomi Note 7 je ne more dobro zagnati več kot 5 minut. Samodejna izbira v izzivih je tako slaba, da naključno izbere like, namesto da bi izbirala po primernosti. Cash shop je žalitev, nič ni pošteno ceno. Ne priporočam te igre, saj je zanič v vseh pomembnih domenah, poleg svoje ideje, vendar ne vem, ali je Niantic mar za svoje stranke, da popravijo to igro.
Všeč mi je bila igra do posodobitve 37.0, zdaj se moja igra ne odpre. Prispel sem do 24. nivoja, zdaj je vse izgubljeno in nihče me ne bo kontaktiral za pomoč!
Všeč mi je bolj kot pokemon go, ker ima stvari za početi v času mirovanja, medtem ko ne hodiš, tudi zaradi funkcij AR kamere sem želel fotografirati stvari. Všeč so mi obleke za Pikmina, vendar čutim, da sledite tem, kaj se šteje za tisto, kar potrebujete, saj se živalski vrt Lincoln ne šteje za živalski vrt, razen tega pa ne morem priporočiti te igre enuph, če želite vstopiti v več hoditi
bodite prijetni, da lahko v enem dnevu opravljate več dejavnosti, kot so gobe. traja večno do zneska kovancev. in s svojimi kovanci ne moreš kupiti ničesar, ko jih na koncu dobiš dovolj.
Ogromen oboževalec pikmina je bil navdušen nad to majhno mobilno igro, za katero sem razumel, da vstop v njej ne bo nič fensi. Velika težava je, da pri sajenju cvetja polovica časa deluje v ozadju, druga polovica pa ne sledi. Ne razumem, zakaj se ta težava zgodi, saj imam dovoljena vsa dovoljenja tako v tej aplikaciji kot v Googlu Fit, prav tako pa nihče drug na internetu ne, le bolj zmedeni ljudje. Prosim, rešite to težavo in aplikacija bo zame 5 zvezdic!
Zabava za sprehode! Uživam, ko vidim, kje sem posadila rože, želim si, da bi bilo sajenje cvetov nekoliko natančnejše, če hodim "prehitro", mislim, da preprosto neha saditi rože. Ne vem, kako dobiti več modrih cvetnih listov. Iskreno povedano, jih nisem imel, odkar sem začel igro. Skratka, rad preverjam to vsak dan ~ Pikmin je bila ena mojih najljubših iger v preteklosti. Nostalgija.
Zaradi tega je sledenje korakom bolj zabavno, čeprav je lahko čez nekaj časa nekoliko dolgočasno, še posebej, ko igra zamuja, segreje moj telefon in izprazni baterijo.
Nov pregled: Všeč so mi nedavne posodobitve. Hvala za lažje razvrščanje!
Ta igra mi je zelo všeč, saj se od zadnje posodobitve ne naloži brez wifi signala. Vse druge aplikacije delujejo normalno, samo ta ima težavo. Prosim popravi, hvala. S20 5G
Ok igra. Zabavno nabirati in saditi rože. Za napredovanje vam ni treba porabiti pravega denarja. Lahko bi bilo več dela kot več izzivov. Postane malo dolgočasno.
Dobra igra, vendar se telefon precej segreje. Prav tako so na skrivaj otežili zbiranje točk prijateljstva, ne da bi o tem obvestili uporabnike.
Zdi se luštna igra, vendar je povezava računa pokvarjena. Poskušal sem se prijaviti s svojim računom Nintendo in nato dodati svoj račun Google in Facebook, vendar je pisalo, da sta že povezana z drugim računom, vendar nista bila. Zato sem se odjavil in se namesto tega poskušal prijaviti vanj s Facebookom, saj je pisalo, da je že povezan z računom, vendar je namesto tega ustvaril še en nov profil, tako da imam zdaj očitno 2 računa in moja igra je obtičala na zaslonu za ustvarjanje Mii , ne morem se znebiti. oh dobro
30000 korakov na dan, 6 posajenih cvetov. Trudim se doseči cilje sajenja rož. Ne ostajam na istem mestu, vendar sem obtičal, da ne dobim nobene nove vsebine.