Post by unuarodorof on Mar 12, 2022 0:15:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Portal ® Pinball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Portal ® Pinball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kaynak hack ▞▞▞
▞▞▞ Portal ® Pinball 2022 version ▞▞▞
Satın aldığınızı düşünmenize rağmen hala oyun içi satın alma var. Kötü gösteri.
Zen oyunları = Langırt kralı!
Bu oyunu seviyorum! Portal'ı Xbox360'ta tamamladım ve gerçekten keyif aldım, bu yüzden bundan zevk alıyorum. İyi oyun, hata yok...güzel oyun
Oyun lisansı doğrulanamıyor. Bir langırt oyunu için gerekli olmamalı. Geri ödeme gerekli.
Bu oyunu şimdi alın, portal 2'den yeterince yüksek puan çizgileri alırsanız, diğer seviyelere gidebilirsiniz.
Harika iş çocuklar! Sizin sayenizde bu oyundan gerçekten çok zevk alıyorum. iyi çalışmaya devam et
Daha fazla portal işi yaptıklarına sevindim, bu beni langırt gibi yaptı ve oynamayı bırakamıyorum
Uygulamanın, oyun için ödeme yaptıktan SONRA sizi daha fazla deneme satın almaya zorlamasından hoşlanmıyorum. Ayrıca facebook'a bağlantı görünmeye devam ediyor. İyi bir oyunda oldukça topal şeyler.
Bunu seviyorum grafikler için teşekkürler!!!
çok keyifli zaman kaybı, tamamen iki dolara değer, daha fazla seviye ile güncellenmesini bekleyemez
oyunu çalıştıramıyorum yardım alabilir miyim
Sevdim
Sadece birkaç dakika oynadım (işte mola zamanı) ve gerçekten keyif aldım. Sahip olduğum tek öneri, özellikle ilk seviyedeki yeni kullanıcılar için topa nasıl ateş edileceğine dair bir ipucu. Birkaç dakikalığına oldukça kayboldum.
Şimdiye kadarki harika Portal oyunlarının çok iyi uyarlaması.
Zen Studios'tan bir ***Kazanan*** Pinball makinesi daha. Bu oyunu ve gerçek bir atari salonunda sahip olduğunuz diğer Pinball makinelerini oynamayı çok isterdim...Pinball'u her zaman sevmişimdir... Bu Sıradaki en iyi şey..Yine, buna değeceğiz yatırım
Yılın en iyi oyunu eller aşağı.
Paletler RIP OFF bile göstermiyor
Toplar Portalı
KOKUYUCU TOP'U NASIL FIRLATIRSINIZ!!!!!!!!
İyi ama nasıl daha fazla jeton alacağımı bilmiyorum!
Çok uzak çok iyi.
Sonunda bu oyunu çalıştırdım ve gerçekten çok zevkli.
ama ilk iki mükemmel oyunu takip etmek için langırttan daha iyi bir şey yapabilirlerdi.
10/10 yıldız bu oyun google chromebook dizüstü bilgisayarımda harika bir tam ekran, dünyanın en iyisi
Güzel, Ama daha fazla düzen görmek istiyorum
Yavaşça beğeniyorum
oyun biraz karışık...grafik harika,sürükleyici ,zaman geçirebileceğiniz hoş bir oyun ...ikler heyecanı...zevk almak için ustalaşmak gerekli... zamanla alışıyorsunuz...
Portal'ı seviyorum ve langırt seviyorum. Bu oyun her ikisinin de en iyisine sahiptir. Bunu gerçek hayattaki bir makinede görmeyi çok isterim.
Genel olarak harika bir başlık, sadece bir langırt hayranı için değil, herhangi bir fanatik için! **Sürekli olarak cihaz değiştiriyorsa DRM mevcuttur. Program(lar)ın, cihaz(lar)dan önce son kullanıcıyı doğrulaması gerekir. Bu, var olan her program için ortaktır.**
Eğlenceli konsept, Portal bulmacalarını çözmek ve Chell'in test odalarından çıkmasına yardımcı olmak için langırt kullanmak gerçekten harika bir fikir. Biraz geri bildirimim var, umarım geliştiricilere yardımcı olur: - ortam dağınık, bir bakışta seviyedeki yolları görmeyi zorlaştırıyor - langırt gümüş, diğer varlıkların beyazı ve grisi arasında kayboluyor, Okunabilirliğe yardımcı olması için oyuncuların top rengini seçmelerine izin vermeyi düşünün - Kullanıcı Arayüzü yetersiz ve çok küçük, kaç canım var? madeni para? - Kontroller için bir eğitime ihtiyacınız var
iyi oyun
เกมแต่งตัว: แต่งหน้า เกมแฟชั่น จำลองสถานการณ์ vxl
işlevsel
Shield TV'de oynatmaya çalıştığınızda çöküyor
Parlak!
Gerçekten eğlenceli
Harika grafikler ve portal temasını seviyorum!
Portal ® Pinball Pelihalli llkl
Harika oyun açıkçası. Tek tek aldığım masaların Zen uygulamasıyla senkronize olmasını isterdim ama her halükarda yine de oynamaya devam edeceğim.
Bu iyi oynadı ve şimdi nedense bazı oyun lisanslarını geçemiyorum. Düzeltin ya da bana geri ödeme yapın. WFT sizin için yanılıyor çocuklar. Artık oyunlarınızı satın almayacak.
Portal ® Pinball Arkade ifr
Bu oyunu seviyorum, sadece yatay veya dikey olarak oynayacağımdan emin değilim. Her şeyi görmek için değiştirmeye devam etmeliyim.
Gerçekten hoşuma gitti ve sahip olduğu eski grafikler beni rahatsız etmiyor çünkü ..3d telefon oyunları asla iyi grafiklere sahip olmayacak mı?
Harika masa teması